Jesteś tutaj:
Strona główna »
Technika »
Dekarstwo i blacharstwo budowlane. Technologia
Reprezentujesz księgarnię lub wydawnictwo? Skontaktuj się z nami!  Logowanie / Rejestracja

Dekarstwo i blacharstwo budowlane. Technologia

Technika

Cena: 64,10 PLN

Format: 145x205
Rok wydania: 1999
Liczba stron: 484
ISBN: 83-02-07295-8
Autor: Martinek Włodzimierz , Michnowski Zygmunt
Język: polski
Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne WSiP
Oprawa: Miękka


Omówiono w nim materiały dekarskie, sprzęt potrzebny do robót dekarskich i blacharskich oraz wykonawstwo i warunki techniczne odbioru podkładów i pokryć z blachy, papy, dachówki i tworzyw sztucznych.

Podano wiadomości dotyczące bhp, organizacji, planowania, normowania i rozliczania robót dekarsko-blacharskich.


Ilość

Kontynuuj zakupy   do koszyka
Powiadom znajomego   Pokaż kartę produktu
Dodaj opinię

Klienci, którzy kupili: Dekarstwo i blacharstwo budowlane. Technologia, kupili również:

„Łupaszka” „Młot” „Huzar” Działalności 5 i 6 Brygady Wileńskiej AK 1944-1952
Autorzy w efekcie długotrwałych badań opracowali pierwszą bodaj, tak szczegółową i dokładną monografię jednego z najważniejszych zgrupowań polskiej antykomunistycznej partyzantki okresu lat powojennych.
145,95 PLN
100 Testów z gramatyki angielskiej (POZIOM WG CEF: B2-C1)
100 TESTÓW Z GRAMATYKI ANGIELSKIEJ to doskonale znany uczniom, studentom i nauczycielom obszerny wybór egzaminacyjnych zadań testowych na poziomie od średniozaawansowanego do zaawansowanego.
69,00 PLN
366 Obiadów - praktyczna książka kucharska (miękka oprawa)
*Limitowana edycja dla koneserów* 366 Obiadów… książka kucharska z początku XX wieku napisana przez autorkę „Kucharza krakowskiego” – Marię Gruszecką. Zawiera wypróbowane przepisy smacznych i zdrowych potraw, ciast, kremów, konfitur, soków, likierów oraz praktycznych porad wraz z dyspozycjami obiadów na każdy dzień roku. Reprint niniejszego wydania z 1930 r. pozostaje wciąż aktualnym źródłem przepisów kuchni staropolskiej, z biegiem lat pozycja to wielokrotnie wznawiana i uzupełniana przez autorkę - zagościła niemal w każdym krakowskim i galicyjskim domu.
39,90 PLN
366 Obiadów - praktyczna książka kucharska (oprawa twarda)
366 Obiadów… książka kucharska z początku XX wieku napisana przez autorkę „Kucharza krakowskiego” – Marię Gruszecką. Zawiera wypróbowane przepisy smacznych i zdrowych potraw, ciast, kremów, konfitur, soków, likierów oraz praktycznych porad wraz z dyspozycjami obiadów na każdy dzień roku. Reprint niniejszego wydania z 1930 r. pozostaje wciąż aktualnym źródłem przepisów kuchni staropolskiej, z biegiem lat pozycja to wielokrotnie wznawiana i uzupełniana przez autorkę - zagościła niemal w każdym krakowskim i galicyjskim domu.
49,90 PLN
5 x dlaczego
Książka „ 5 x dlaczego” to pierwsze tak wnikliwe studium użycia jednej z najbardziej popularnych metod rozwiązywania problemów w Polsce a być może na świecie. Metoda ta znana od lat 30 tych ubiegłego wieku jest standardem obowiązującym w Zarządzaniu Jakością, Lean Management, Total Productive Maintenance czy też Six Sigmie. Jako element składowy metoda występuje w filozofii Kaizen oraz tak znanych podejściach do rozwiązywania problemów jak FMEA, G8D Forda, Kobetsu Kaizen, RCA czy FTA. Wielu fachowców uważa kulturę jej stosowania jako podstawowy czynnik Toyota Production System.
42,00 PLN
Aby lepiej poznać św. Teresę z Lisieux
Studia nad doktryną św. Teresy z Lisieux
48,00 PLN
Aby wybaczyć. Poradnik dla rodzin alkoholików
Inspiracją do napisania książki stały się cotygodniowe spotkania rodzin alkoholików w Ośrodku Terapii Uzależnień IPiN w Warszawie.
26,50 PLN
Analiza gospodarki finansowej gminy (na przykładzie gminy Miedziana Góra)
Podstawowym problemem badawczym pracy jest analiza budżetu gminy Miedziana Góra.
36,75 PLN
Analiza procesów logistycznych w przedsiębiorstwach dystrybucyjno-handlowych na przykładzie PPHU „LEGRO” Sp. z o.o.
Celem autora było przedstawienie i analiza procesów logistycznych występujących w firmie LEGRO z Zabrza.
31,50 PLN
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej.
57,80 PLN
Antropologia obrazu. Fotografia jako metoda, przedmiot i medium nauk społecznych
Pionierska na gruncie polskim praca, ukazująca miejsce, rolę i znaczenie fotografii oraz innych mediów wizualnych w naukach społecznych. Całość tej problematyki określa Autor tytułowym mianem antropologii obrazu i sytuuje wysoko w hierarchii dyscyplin wiedzy zajmujących się nauką o społeczeństwie.
60,00 PLN