Jesteś tutaj:
Strona główna »
Sztuka, muzyka, film, architektura »
Domy jednorodzinne. Konstruowanie i obliczanie
Reprezentujesz księgarnię lub wydawnictwo? Skontaktuj się z nami!  Logowanie / Rejestracja

Domy jednorodzinne. Konstruowanie i obliczanie

Sztuka, muzyka, film, architektura

Cena: 61,95 PLN

Format: 170x240
Rok wydania: 2005
Liczba stron: 340
ISBN: 83-213-4198-5
Wydawnictwo: Arkady
Autor: Michalak Hanna , Pyrak Stefan


W książce ujęto całość zagadnień dotyczących projektowania konstrukcyjnego i wykonawstwa w budownictwie jednorodzinnym w świetle obowiązujących norm i przepisów budowlanych.

W książce zamieszczono również przykłady obliczeń. Opracowanie będzie pomocne dla studentów politechnik, projektantów i wykonawców oraz inwestorów, którzy zamierzają budować bądź wznoszą własny dom jednorodzinny.
Ilość

Kontynuuj zakupy   do koszyka
Powiadom znajomego   Pokaż kartę produktu
Dodaj opinię

Klienci, którzy kupili: Domy jednorodzinne. Konstruowanie i obliczanie, kupili również:

„Łupaszka” „Młot” „Huzar” Działalności 5 i 6 Brygady Wileńskiej AK 1944-1952
Autorzy w efekcie długotrwałych badań opracowali pierwszą bodaj, tak szczegółową i dokładną monografię jednego z najważniejszych zgrupowań polskiej antykomunistycznej partyzantki okresu lat powojennych.
145,95 PLN
366 Obiadów - praktyczna książka kucharska (miękka oprawa)
*Limitowana edycja dla koneserów* 366 Obiadów… książka kucharska z początku XX wieku napisana przez autorkę „Kucharza krakowskiego” – Marię Gruszecką. Zawiera wypróbowane przepisy smacznych i zdrowych potraw, ciast, kremów, konfitur, soków, likierów oraz praktycznych porad wraz z dyspozycjami obiadów na każdy dzień roku. Reprint niniejszego wydania z 1930 r. pozostaje wciąż aktualnym źródłem przepisów kuchni staropolskiej, z biegiem lat pozycja to wielokrotnie wznawiana i uzupełniana przez autorkę - zagościła niemal w każdym krakowskim i galicyjskim domu.
39,90 PLN
366 Obiadów - praktyczna książka kucharska (oprawa twarda)
366 Obiadów… książka kucharska z początku XX wieku napisana przez autorkę „Kucharza krakowskiego” – Marię Gruszecką. Zawiera wypróbowane przepisy smacznych i zdrowych potraw, ciast, kremów, konfitur, soków, likierów oraz praktycznych porad wraz z dyspozycjami obiadów na każdy dzień roku. Reprint niniejszego wydania z 1930 r. pozostaje wciąż aktualnym źródłem przepisów kuchni staropolskiej, z biegiem lat pozycja to wielokrotnie wznawiana i uzupełniana przez autorkę - zagościła niemal w każdym krakowskim i galicyjskim domu.
49,90 PLN
Aby lepiej poznać św. Teresę z Lisieux
Studia nad doktryną św. Teresy z Lisieux
48,00 PLN
Active Directory Windows Server 2008 Resource Kit
Rozstrzygające źródło wiedzy o wdrażaniu i obsłudze usług Active Directory Przedstawiamy pogłębione i wyczerpujące źródło informacji potrzebnych do zaplanowania, zaimplementowania i zarządzania infrastrukturą usługi Active Directory® w systemie Windows Server® 2008. Zamieszczone tu wskazówki techniczne pochodzą od tych, którzy najlepiej znają opisywaną technologię – ekspertów i członków zespołu projektowego Active Directory.
135,45 PLN
Antropologia obrazu. Fotografia jako metoda, przedmiot i medium nauk społecznych
Pionierska na gruncie polskim praca, ukazująca miejsce, rolę i znaczenie fotografii oraz innych mediów wizualnych w naukach społecznych. Całość tej problematyki określa Autor tytułowym mianem antropologii obrazu i sytuuje wysoko w hierarchii dyscyplin wiedzy zajmujących się nauką o społeczeństwie.
60,00 PLN
Aparaty i Urządzenia Elektryczne
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół zasadniczych do nauczania w zawodzie elektromechanik, elektromechanik maszyn i aparatów elektrycznych, elektromonter oraz w zawodzie elektromechanik urządzeń przemysłowych na poziomie liceum zawodowego.
62,60 PLN
ARTETERAPIA w medycynie i edukacji
Czy można już mówić o ukształtowaniu się zawodu arteterapeuty? – Jaki powinien być jego wzorzec (model) profesjonalny? – Na jakie podstawowe problemy napotykają w swojej pracy arteterapeuci, instytucje i osoby kształcące arteterapeutów?
53,00 PLN
Automatyzacja i robotyzacja procesów produkcyjnych
Podręcznik zawiera usystematyzowaną wiedzę na temat automatyzacji i robotyzacji procesów wytwórczych, które są wyznacznikami nowoczesnej gospodarki. Autorzy omówili w nim między innymi strukturę funkcjonalną sterowania numerycznego i automatycznej regulacji, tworzenie i transmisję sygnałów informacyjnych w układach cyfrowej regulacji automatycznej, realizację techniczną zautomatyzowanych systemów produkcyjnych, podstawy projektowania układów cyfrowych automatyzujących obiekty i procesy produkcyjne w ujęciu mechatronicznym, typowe układy automatycznego systemu wytwórczego, efekty oraz skutki automatyzacji i robotyzacji, a także kierunki rozwoju systemów elastycznej automatyzacji procesów wytwarzania.
64,90 PLN
Biblia na co dzień. Tom II: Wielki Post, Wielkanoc
Zbiór medytacji biblijnych, ułatwiający zarówno duchownym, jak i świeckim odnajdywanie prawdy Bożej
25,00 PLN
Bibliotekarstwo szkolne. Teoria i praktyka. Tom I
Podstawowy podręcznik dla wszystkich nauczycieli-bibliotekarzy.
36,75 PLN