Jesteś tutaj:
Strona główna »
Podręczniki szkolne »
Konstrukcja i modelowanie odzieży ciężkiej
Reprezentujesz księgarnię lub wydawnictwo? Skontaktuj się z nami!  Logowanie / Rejestracja

Konstrukcja i modelowanie odzieży ciężkiej

Twoje nazwisko i imię*
Adres e-mail osoby, do której chcesz wysłać powiadomienie.*
Pola oznaczone * są wymagane

Wyślij powiadomienie

Podręczniki szkolne

Cena: 63,00 PLN

Rok wydania: 1997
Format: 205x292
Liczba stron: 236
ISBN: 83-02-06474-2
Autor: Parafianowicz Zbigniew
Język: polski
Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne WSiP
Oprawa: Miękka


Omówiono w nim zasady konstrukcji i modelowania odzieży ciężkiej damskiej i dziewczęcej oraz męskiej i chłopięcej dla różnych typów figur.

Zamieszczono rysunki i szczegółowe opisy konstrukcji typowych form odzieży, które stanowią materiał wzorcowy do prowadzenia ćwiczeń w pracowni modelowania. Wprowadzeniem w zagadnienia konstrukcji są opisy stosowanej symboliki, przyrządów pomiarowych i sposobów wykonywania pomiarów antropometrycznych.
Wydanie drugie poprawione.


Ilość

Kontynuuj zakupy   do koszyka
Powiadom znajomego   Pokaż kartę produktu
Dodaj opinię

Klienci, którzy kupili: Konstrukcja i modelowanie odzieży ciężkiej, kupili również:

„Łupaszka” „Młot” „Huzar” Działalności 5 i 6 Brygady Wileńskiej AK 1944-1952
Autorzy w efekcie długotrwałych badań opracowali pierwszą bodaj, tak szczegółową i dokładną monografię jednego z najważniejszych zgrupowań polskiej antykomunistycznej partyzantki okresu lat powojennych.
145,95 PLN
100 Testów z gramatyki angielskiej (POZIOM WG CEF: B2-C1)
100 TESTÓW Z GRAMATYKI ANGIELSKIEJ to doskonale znany uczniom, studentom i nauczycielom obszerny wybór egzaminacyjnych zadań testowych na poziomie od średniozaawansowanego do zaawansowanego.
69,00 PLN
366 Obiadów - praktyczna książka kucharska (miękka oprawa)
*Limitowana edycja dla koneserów* 366 Obiadów… książka kucharska z początku XX wieku napisana przez autorkę „Kucharza krakowskiego” – Marię Gruszecką. Zawiera wypróbowane przepisy smacznych i zdrowych potraw, ciast, kremów, konfitur, soków, likierów oraz praktycznych porad wraz z dyspozycjami obiadów na każdy dzień roku. Reprint niniejszego wydania z 1930 r. pozostaje wciąż aktualnym źródłem przepisów kuchni staropolskiej, z biegiem lat pozycja to wielokrotnie wznawiana i uzupełniana przez autorkę - zagościła niemal w każdym krakowskim i galicyjskim domu.
39,90 PLN
366 Obiadów - praktyczna książka kucharska (oprawa twarda)
366 Obiadów… książka kucharska z początku XX wieku napisana przez autorkę „Kucharza krakowskiego” – Marię Gruszecką. Zawiera wypróbowane przepisy smacznych i zdrowych potraw, ciast, kremów, konfitur, soków, likierów oraz praktycznych porad wraz z dyspozycjami obiadów na każdy dzień roku. Reprint niniejszego wydania z 1930 r. pozostaje wciąż aktualnym źródłem przepisów kuchni staropolskiej, z biegiem lat pozycja to wielokrotnie wznawiana i uzupełniana przez autorkę - zagościła niemal w każdym krakowskim i galicyjskim domu.
49,90 PLN
Aby wybaczyć. Poradnik dla rodzin alkoholików
Inspiracją do napisania książki stały się cotygodniowe spotkania rodzin alkoholików w Ośrodku Terapii Uzależnień IPiN w Warszawie.
26,50 PLN
Administrowanie Oracle Enterprise Manager 12c. Poradnik praktyczny
Oracle Enterprise Manager to wszechstronne i kompleksowe narzędzie dla każdego administratora, z którego konsoli możemy zarządzać i monitorować wszystkie warstwy infrastruktury przedsiębiorstwa, takie jak pamięci masowe, serwery, systemy operacyjne, oprogramowanie pośrednie i inne.
69,30 PLN
Afrykański wygnaniec
Publikacja poświęcona zagadnieniom uchodźstwa i prawom człowieka w krajach tzw. Rogu Afryki . Konfrontacja koncepcji praw człowieka, powstałej na gruncie cywilizacji euroamerykańskiej, z realiami krajów, w których cywilizacja ta jest często postrzegana jako zagrożenie dla własnych wartości kulturowych. Warszawa 1999. wyd. I
48,00 PLN
Analiza gospodarki finansowej gminy (na przykładzie gminy Miedziana Góra)
Podstawowym problemem badawczym pracy jest analiza budżetu gminy Miedziana Góra.
36,75 PLN
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej.
57,80 PLN
Antropologia obrazu. Fotografia jako metoda, przedmiot i medium nauk społecznych
Pionierska na gruncie polskim praca, ukazująca miejsce, rolę i znaczenie fotografii oraz innych mediów wizualnych w naukach społecznych. Całość tej problematyki określa Autor tytułowym mianem antropologii obrazu i sytuuje wysoko w hierarchii dyscyplin wiedzy zajmujących się nauką o społeczeństwie.
60,00 PLN
Aparaty i Urządzenia Elektryczne
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół zasadniczych do nauczania w zawodzie elektromechanik, elektromechanik maszyn i aparatów elektrycznych, elektromonter oraz w zawodzie elektromechanik urządzeń przemysłowych na poziomie liceum zawodowego.
62,60 PLN
Arabia magica. Wiedza tajemna u Arabów przed islamem
Praca oparta na oryginalnych przekazach arabskich, prezentująca elementy dawnych religii i ludowych wierzeń Beduinów w okresie przedmuzułmańskim.
29,90 PLN