Jesteś tutaj:
Strona główna »
Technika »
Meble tapicerowane - Produkcja rzemieślnicza i naprawy
Reprezentujesz księgarnię lub wydawnictwo? Skontaktuj się z nami!  Logowanie / Rejestracja

Meble tapicerowane - Produkcja rzemieślnicza i naprawy

Technika

Cena: 37,30 PLN

Format: 143x204
Liczba stron: 185
Rok wydania: 1997
ISBN: 83-02-06593-5
Autor: Dzięgielewski Stanisław
Język: polski
Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne WSiP
Oprawa: Miękka


"Meble tapicerowane - Produkcja rzemieślnicza i naprawy" to książka polecana uczniom i nauczycielom szkół zasadniczych, uczestnikom kursów w ZDZ, początkującym tapicerom oraz tapicerom mającym już pewne doświadczenie i pragnącym podjąć działalność gospodarczą w branży tapicerskiej.

Szczególną uwagę zwrócono na organizację pracowni, typowe rozwiązania konstrukcyjne mebli tapicerowanych, technologię wytwarzania, a także naprawy i renowacje mebli używanych. Książka zawiera też podstawowe wiadomości o materiałach i półfabrykatach używanych w tapicerstwie, sposobach rozliczeń materiałów i kalkulacji robót tapicerskich.
Ilość

Kontynuuj zakupy   do koszyka
Powiadom znajomego   Pokaż kartę produktu
Dodaj opinię

Klienci, którzy kupili: Meble tapicerowane - Produkcja rzemieślnicza i naprawy, kupili również:

„Łupaszka” „Młot” „Huzar” Działalności 5 i 6 Brygady Wileńskiej AK 1944-1952
Autorzy w efekcie długotrwałych badań opracowali pierwszą bodaj, tak szczegółową i dokładną monografię jednego z najważniejszych zgrupowań polskiej antykomunistycznej partyzantki okresu lat powojennych.
145,95 PLN
100 Testów z gramatyki angielskiej (POZIOM WG CEF: B2-C1)
100 TESTÓW Z GRAMATYKI ANGIELSKIEJ to doskonale znany uczniom, studentom i nauczycielom obszerny wybór egzaminacyjnych zadań testowych na poziomie od średniozaawansowanego do zaawansowanego.
69,00 PLN
366 Obiadów - praktyczna książka kucharska (miękka oprawa)
*Limitowana edycja dla koneserów* 366 Obiadów… książka kucharska z początku XX wieku napisana przez autorkę „Kucharza krakowskiego” – Marię Gruszecką. Zawiera wypróbowane przepisy smacznych i zdrowych potraw, ciast, kremów, konfitur, soków, likierów oraz praktycznych porad wraz z dyspozycjami obiadów na każdy dzień roku. Reprint niniejszego wydania z 1930 r. pozostaje wciąż aktualnym źródłem przepisów kuchni staropolskiej, z biegiem lat pozycja to wielokrotnie wznawiana i uzupełniana przez autorkę - zagościła niemal w każdym krakowskim i galicyjskim domu.
39,90 PLN
366 Obiadów - praktyczna książka kucharska (oprawa twarda)
366 Obiadów… książka kucharska z początku XX wieku napisana przez autorkę „Kucharza krakowskiego” – Marię Gruszecką. Zawiera wypróbowane przepisy smacznych i zdrowych potraw, ciast, kremów, konfitur, soków, likierów oraz praktycznych porad wraz z dyspozycjami obiadów na każdy dzień roku. Reprint niniejszego wydania z 1930 r. pozostaje wciąż aktualnym źródłem przepisów kuchni staropolskiej, z biegiem lat pozycja to wielokrotnie wznawiana i uzupełniana przez autorkę - zagościła niemal w każdym krakowskim i galicyjskim domu.
49,90 PLN
Aby lepiej poznać św. Teresę z Lisieux
Studia nad doktryną św. Teresy z Lisieux
48,00 PLN
Aby wybaczyć. Poradnik dla rodzin alkoholików
Inspiracją do napisania książki stały się cotygodniowe spotkania rodzin alkoholików w Ośrodku Terapii Uzależnień IPiN w Warszawie.
26,50 PLN
Active Directory Windows Server 2008 Resource Kit
Rozstrzygające źródło wiedzy o wdrażaniu i obsłudze usług Active Directory Przedstawiamy pogłębione i wyczerpujące źródło informacji potrzebnych do zaplanowania, zaimplementowania i zarządzania infrastrukturą usługi Active Directory® w systemie Windows Server® 2008. Zamieszczone tu wskazówki techniczne pochodzą od tych, którzy najlepiej znają opisywaną technologię – ekspertów i członków zespołu projektowego Active Directory.
135,45 PLN
Afrykański wygnaniec
Publikacja poświęcona zagadnieniom uchodźstwa i prawom człowieka w krajach tzw. Rogu Afryki . Konfrontacja koncepcji praw człowieka, powstałej na gruncie cywilizacji euroamerykańskiej, z realiami krajów, w których cywilizacja ta jest często postrzegana jako zagrożenie dla własnych wartości kulturowych. Warszawa 1999. wyd. I
48,00 PLN
Analiza efektywności systemu oceniania pracowników (na przykładzie TP S.A.)
Dostępne w 24 godziny
Stanowiąc istotny element zarządzania zasobami ludzkimi, ocenianie kadr jest ważne ze względu na szereg elementów. Stanowi wszak pomoc w rekrutacji, kierowaniu, motywacji oraz szkoleniu pracowników, co w efekcie wskazuje na jej istotną rolę na wielu etapach procesu zarządzania. Budowa systemu przeglądu i oceny kadry zakłada podmiotową rolę pracownika w organizacji, a więc oceniany dyrektor lub kierownik musi mieć prawo przedstawienia swojej samooceny, która będzie brana pod uwagę przy ocenie przez zwierzchnika. Przyjęto zasadę, że oceny dokonuje bezpośredni przełożony. Aby można było uzyskać wiarygodny i porównywalny rezultat, do oceny wykorzystano specjalnie skonstruowane narzędzia.
36,75 PLN
Analiza procesów logistycznych w przedsiębiorstwach dystrybucyjno-handlowych na przykładzie PPHU „LEGRO” Sp. z o.o.
Celem autora było przedstawienie i analiza procesów logistycznych występujących w firmie LEGRO z Zabrza.
31,50 PLN
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna
W podręczniku podano podstawowe wiadomości z zakresu wyposażenia laboratorium, zasad pobierania próbek do analiz w przemyśle spożywczym oraz analizy ilościowej, wagowej i objętościowej.
57,80 PLN
Antropologia obrazu. Fotografia jako metoda, przedmiot i medium nauk społecznych
Pionierska na gruncie polskim praca, ukazująca miejsce, rolę i znaczenie fotografii oraz innych mediów wizualnych w naukach społecznych. Całość tej problematyki określa Autor tytułowym mianem antropologii obrazu i sytuuje wysoko w hierarchii dyscyplin wiedzy zajmujących się nauką o społeczeństwie.
60,00 PLN