Jesteś tutaj: 
			
								
								
		ISBN
	
	Sortuj według:	 nazwy produktu  ↑
	ceny produktu  ↓
	
		 
									
							W książce przedstawiono klasyfikację i zasady sporządzania różnego rodzaju ciast, kremów, mas oraz innych półproduktów ciastkarskich (pomad, syropów, glazur, polew, galaretek oraz przetworów), omówiono zasady zdobienia i dekorowania wyrobów, ich ocenę jakościową oraz przedstawiono schematy produkcji różnego rodzaju ciast, wafli i lodów.						
						
						
						
							59,90 PLN	
						
						
					
					Strona 1 z 1     
					
 1									
				
				
				Bestseller
			Stolarstwo cz. 1. Technologia
						
		
	53,60 PLN
			
		
			Obrabiarki i urządzenia w stolarstwie
						
		
	69,30 PLN
			
		
			POST SCRIPTUM 4/2024 (28)
						
		
	29,99 PLN
			
		
			Przepaść namiętności
						
		
	35,00 PLN
			
		
