Jesteś tutaj: 
			
			Strategie wspierania zdrowych zwyczajów żywieniowych u młodzieży
			
		Strategie wspierania zdrowych zwyczajów żywieniowych u młodzieży
  | 
  | 
  | 
Klienci, którzy kupili: Strategie wspierania zdrowych zwyczajów żywieniowych u młodzieży, kupili również:
									
							Autorzy w efekcie długotrwałych badań opracowali pierwszą bodaj, tak szczegółową i dokładną monografię jednego z najważniejszych zgrupowań polskiej antykomunistycznej partyzantki okresu lat powojennych.						
						
						
						
							145,95 PLN	
						
						
					
									
									
							Stanowiąc istotny element zarządzania zasobami ludzkimi, ocenianie kadr jest ważne ze względu na szereg elementów. Stanowi wszak pomoc w rekrutacji, kierowaniu, motywacji oraz szkoleniu pracowników, co w efekcie wskazuje na jej istotną rolę na wielu etapach procesu zarządzania.
Budowa systemu przeglądu i oceny kadry zakłada podmiotową rolę pracownika w organizacji, a więc oceniany dyrektor lub kierownik musi mieć prawo przedstawienia swojej samooceny, która będzie brana pod uwagę przy ocenie przez zwierzchnika. Przyjęto zasadę, że oceny dokonuje bezpośredni przełożony. Aby można było uzyskać wiarygodny i porównywalny rezultat, do oceny wykorzystano specjalnie skonstruowane narzędzia.						
						
						
						
							36,75 PLN	
						
						
					
									
							Podstawowym problemem badawczym pracy jest analiza budżetu gminy Miedziana Góra.						
						
						
						
							36,75 PLN	
						
						
					
									
							Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół zasadniczych do nauczania w zawodzie elektromechanik, elektromechanik maszyn i aparatów elektrycznych, elektromonter oraz w zawodzie elektromechanik urządzeń przemysłowych na poziomie liceum zawodowego.						
						
						
						
							62,60 PLN	
						
						
					
									
							Czy można już mówić o ukształtowaniu się zawodu arteterapeuty? – Jaki powinien być jego wzorzec (model) profesjonalny? – Na jakie podstawowe problemy napotykają w swojej pracy arteterapeuci, instytucje i osoby kształcące arteterapeutów?						
						
						
						
							53,00 PLN	
						
						
					
									
							Podręcznik zawiera usystematyzowaną wiedzę na temat automatyzacji i robotyzacji procesów wytwórczych, które są wyznacznikami nowoczesnej gospodarki. Autorzy omówili w nim między innymi strukturę funkcjonalną sterowania numerycznego i automatycznej regulacji, tworzenie i transmisję sygnałów informacyjnych w układach cyfrowej regulacji automatycznej, realizację techniczną zautomatyzowanych systemów produkcyjnych, podstawy projektowania układów cyfrowych automatyzujących obiekty i procesy produkcyjne w ujęciu mechatronicznym, typowe układy automatycznego systemu wytwórczego, efekty oraz skutki automatyzacji i robotyzacji, a także kierunki rozwoju systemów elastycznej automatyzacji procesów wytwarzania.						
						
						
						
							64,90 PLN	
						
						
					
									
							W drugim, zmienionym i uzupełnionym wydaniu książki, przedstawiono zagadnienia projektowania i obliczania nowoczesnych konstrukcji stalowych.						
						
						
						
							39,90 PLN	
						
						
					
									
							Bojowe środki trujące (BST) są to toksyczne związki chemiczne, które mogą oddziaływać na organizm wywołując różnego rodzaju niekorzystne zmiany w jego funkcjonowaniu.						
						
						
						
							50,00 PLN	
						
						
					
									
							Jest to pierwsze kompendium botaniki na poziomie gimnazjum. W książce są zebrane podstawowe wiadomości z zakresu anatomii, fizjologii oraz systematyki roślin, podane w przystępnej formie dla młodego Czytelnika. Książka zawiera także wiadomości o glonach, grzybach i porostach.						
						
						
						
							48,30 PLN	
						
						
					
									
							Czwarte wydanie poradnika gruntownie zmienione, uzupełnione i uaktualnione adresowane jest przede wszystkim do budujących i użytkujących domy jednorodzinne.
Przedstawione w poradniku informacje nie wymagają specjalnego przygotowania technicznego, mają za zadanie ułatwić wybór, spośród proponowanych na rynku, systemów i wyrobów instalacyjnych.						
						
						
						
							47,00 PLN	
						
						
					
									
							W książce przedstawiono klasyfikację i zasady sporządzania różnego rodzaju ciast, kremów, mas oraz innych półproduktów ciastkarskich (pomad, syropów, glazur, polew, galaretek oraz przetworów), omówiono zasady zdobienia i dekorowania wyrobów, ich ocenę jakościową oraz przedstawiono schematy produkcji różnego rodzaju ciast, wafli i lodów.						
						
						
						
							59,90 PLN	
						
						
					
									
							Podręcznik zawiera wiadomości z zakresu wszystkich modułów bloku tematycznego: człowiek jako jednostka (istota i sposoby poznawania rzeczywistości, interpretowanie rzeczywistości, struktura psychofizyczna człowieka, rozwój ontogenetyczny i jego uwarunkowania, osobowość, człowiek w sytuacji trudnej, sprawne i twórcze działanie).						
						
						
						
							53,00 PLN	
						
						
					Bestseller
			POST SCRIPTUM 4/2024 (28)
						
		
	29,99 PLN
			
		
			Rysunek zawodowy dla stolarza
						
		
	38,90 PLN
			
		
			Stolarstwo cz. 1. Technologia
						
		
	53,60 PLN
			
		
